Followers

Michi

Nape bile kat utp je baru rase macam nak update blog? Haha. Ni yang kena usaha keras nih.

Ini Michi

Seekor kucing betina penjaga pintu rumahku. Dia suka lepak depan rumah, dan selalu nak masuk rumah. Katil dia atas kotak dan jugak kerusi di depan rumah. Kucing ni nampaknya manja, tapi sape2 yang nak main ngan dia mesti kena gigit kaw2. Dia ni jenis yang tak reti nak bajet nak gigit kuat ke lembut time main2. So sape2 yang takut ngan gigitan dan cakar kucing, toksah main ngan dia, tangan aku dah calar balar main ngan dia.  Yang bestnye, kucing ni type tak wat aku sakit mata or selsema, so boleh selamba peluk guling2. Hik. Di bawah ni koleksi gambar Michi time dia tengah lepak kat atas kerusi. 
   Photobucket
Mesti menahan sabar ni kena photoshoot tibe2 Photobucket
Posing manja Photobucket
Get ready for some scratching and biting?
Photobucket
No cute cat can resist this!
Photobucket
Cleaning in progress
Photobucket
Photobucket
Mood bermain - sori pic tak sharp, shoot manual fokus time ni

3 comments:

Nurul said...

mcm tot kat v5 :D

Mohaimin Mokhlis said...

haha ye?
comel kan?
hik

ixy said...

comel la kucing ni. ade sekor kucing depan blok aku. gemuk gileee. macam maru the cat